Heb je bij HaZet Vaaropleidingen een van de cursussen of een praktijktraining gevolgd?
Laat de bezoekers van de website weten wat je ervaringen bij ons zijn.

Gastenboek

Datum 16-04-2016

Door Farenty van Staveren

Onderwerp Vaarbewijs

Reageer

Hans bedankt. Het was een hoop theorie voor 2 zaterdagen, maar toch heb je het voor elkaar gekregen om het er in te stampen. Bedankt

Datum 31-12-2015

Door Piebe de Jong

Onderwerp Cursus Vb1

Reageer

Maandag 28-12-2015 cursus afgerond. Hans bedankt voor je theorielessen. Gelet op de hoeveelheid stof, is het knap dat je het er in de cursusavonden bij ons ingestampt hebt. Gelet op de lastige examenvragen kan er misschien nog wel een avond aan vastgeplakt worden. Alleen de theorie bestuderen lijkt me geen optie.

Datum 23-05-2015

Door Theo Versteeg

Onderwerp Cursus Vaarbewijs 1

Reageer

Het volgen van de cursus is echt aan te bevelen. We hebben naast de lessen ongeveer 1/2 dag tot 3/4dag per week het betreffende hoofdstuk gelezen en met CD vragen geoefend, voor het examen nog wat herhaling gedaan. Volgen van de cursus is mijns inziens een stuk effectiever dan zelfstudie. In een paar weken gewoon het vaarbewijs op zak. Top!

Datum 14-05-2015

Door Maurice R

Onderwerp Theorie lessen

Reageer

Beste Hans,
Ik vond de lessen voor Vaarbewijs 1 leuk om te volgen. Een behoorlijke groep waar je voor stond. Met af en toe wat humor van de cursisten maakt dat de lessen zeker plezierig. Ik vind dat je heel professioneel overkomt. Jou voorbereiding op de lessen, het materiaal waarmee je werkt, de lastige vragen die je voor je voeten geworpen kreeg. Dank !

Datum 19-05-2015

Door Ronald Helmhout

Onderwerp Re:Theorie lessen

Reageer

Beste Hans, bedankt voor je fijne en goede lessen.
Je hebt het zo goed gedaan dat ik in 1 keer geslaagd ben. Het top.

Datum 20-04-2015

Door Hans van den Doel

Onderwerp Cursus Vaarbewijs 1 maart 2015

Reageer

Beste Hans, dank voor de goede cursus!! Complexe onderwerpen werden snel duidelijk. Hoofdzaken en bijzaken klip en klaar! En al die voorrangsregels.......no problem

Datum 14-04-2015

Door Annelies Stoppelenburg

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

Zojuist geslaagd voor vaarbewijs 1. Hans, bedankt voor de duidelijke uitleg.
Zonder jouw theorielessen was het denk ik niet gelukt!

Datum 09-01-2015

Door Nico van Wijngaarden

Onderwerp Klein vaarbewijs deel 1

Reageer

Het is alweer even geleden dat ik de lessen bij je volgde voor het behalen van het vaarbewijs. Ik wil je alsnog bedanken voor fijne manier waarop de lessen gaf. Je hebt mij de drempel over geholpen om het vaarbewijs te halen, anders was er waarschijnlijk (vanwege "geen tijd") nog steeds niet van gekomen. BEDANKT!!

Datum 21-12-2014

Door Robin Kortleven

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

bedankt hans voor de goede theorie lessen hiermee is het halen van het vaarbewijs een stuk leuker en makkelijker geworden!!

Datum 16-02-2015

Door Abdel charradi

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

bedankt hans voor de goede theorie lessen ,en plus ik kon altijd bij je terecht met vragen en jij hebt het mij altijd goed uitgelegd,kort om hazetvaaropleidingen .nl is zeker een aanrader ..