Heb je bij HaZet Vaaropleidingen een van de cursussen of een praktijktraining gevolgd?
Laat de bezoekers van de website weten wat je ervaringen bij ons zijn.

Gastenboek

Datum 09-08-2016

Door Marlies Keijzer

Onderwerp Cursus vaarbewijs 1

Reageer

Naast het bestuderen van het boek en gebruik van de cd waren de cursus avonden erg zinvol. Je duidelijke uitleg en handige tips hebben er zeker voor gezorgd dat ik geslaagd ben. Bedankt en succes met je vaar opleidingen!

Datum 30-07-2016

Door Farenty van Staveren

Onderwerp Vb1/Vb2

Reageer

Hans,

Ik wil je graag bedanken voor je theorie lessen van vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2 ik heb ze allebei in 1 keer gehaald dank zij jou.

Gr Farenty

Datum 24-07-2016

Door Ronald de bruijn

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

Beste Hans,

Dank voor de prima lessen. Alleen met het ANWB-boek zou het niet gelukt zijn. Het cd-rommetje is een absolute pre voor het testen van de parate kennis.

Datum 30-06-2016

Door gert van bruggen

Onderwerp vb1

Reageer

hans bedankt had niet gelukt zonder jou lessen in 1x geslaagd groetjes gert

Datum 18-04-2016

Door Karin Lourier

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

Hans bedankt voor alle uitleg en toelichting. Je hebt ervoor gezorgt dat een hele stapel droog stampwerkt te behappen was. En met resultaat, ik heb mijn pasje in ontvangst mogen nemen.

Datum 16-04-2016

Door Farenty van Staveren

Onderwerp Vaarbewijs

Reageer

Hans bedankt. Het was een hoop theorie voor 2 zaterdagen, maar toch heb je het voor elkaar gekregen om het er in te stampen. Bedankt

Datum 31-12-2015

Door Piebe de Jong

Onderwerp Cursus Vb1

Reageer

Maandag 28-12-2015 cursus afgerond. Hans bedankt voor je theorielessen. Gelet op de hoeveelheid stof, is het knap dat je het er in de cursusavonden bij ons ingestampt hebt. Gelet op de lastige examenvragen kan er misschien nog wel een avond aan vastgeplakt worden. Alleen de theorie bestuderen lijkt me geen optie.

Datum 23-05-2015

Door Theo Versteeg

Onderwerp Cursus Vaarbewijs 1

Reageer

Het volgen van de cursus is echt aan te bevelen. We hebben naast de lessen ongeveer 1/2 dag tot 3/4dag per week het betreffende hoofdstuk gelezen en met CD vragen geoefend, voor het examen nog wat herhaling gedaan. Volgen van de cursus is mijns inziens een stuk effectiever dan zelfstudie. In een paar weken gewoon het vaarbewijs op zak. Top!

Datum 14-05-2015

Door Maurice R

Onderwerp Theorie lessen

Reageer

Beste Hans,
Ik vond de lessen voor Vaarbewijs 1 leuk om te volgen. Een behoorlijke groep waar je voor stond. Met af en toe wat humor van de cursisten maakt dat de lessen zeker plezierig. Ik vind dat je heel professioneel overkomt. Jou voorbereiding op de lessen, het materiaal waarmee je werkt, de lastige vragen die je voor je voeten geworpen kreeg. Dank !

Datum 19-05-2015

Door Ronald Helmhout

Onderwerp Re:Theorie lessen

Reageer

Beste Hans, bedankt voor je fijne en goede lessen.
Je hebt het zo goed gedaan dat ik in 1 keer geslaagd ben. Het top.