Heb je bij HaZet Vaaropleidingen een van de cursussen of een praktijktraining gevolgd?
Laat de bezoekers van de website weten wat je ervaringen bij ons zijn.

Gastenboek

Datum 28-06-2017

Door Henk Stark

Onderwerp Cursus klein vaarbewijs 1

Reageer

Prettig dat er tijdens de lessen zoveel interactie mogelijk was, en het was steeds gezellig ook. Hans heeft alle regels en benodigde vaardigheden goed paraat in z'n hoofd zitten (kent zelfs blindelings de weg in het cursusboek). En ik ben 6 dagen na de laatste les al geslaagd!

Datum 20-06-2017

Door Cinthia Mandemaker

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

Beste Hans,

ik wil je graag bedanken voor het beeldend maken en uitleggen van de lesstof. Zonder de cursus met alleen het ANWB- boek zou het niet zijn gelukt.

Datum 30-05-2017

Door Karin

Onderwerp marifoon

Reageer

Vandaag geslaagd voor het marifoon examen. Bedankt voor de duidelijke uitleg en het stukje praktijk

Datum 02-05-2017

Door Otto Rensen

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

Hans, ondanks dat ik 3 van 6 avonden moest missen en waarvan de eerste 2 avonden door jou bij mij aan huis in vogelvlucht werden herhaald, grote dank daarvoor.
het vaarbewijs is behaald zeker door je inbreng en enthousiame in de 3 avonden dat ik er wel was.

Datum 26-04-2017

Door Fred Versteeg

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

Vandaag de eerste keer examen gedaan en geslaagd. Hans bedankt voor jouw professionele aanpak van de theoretische opleiding. En... het was nog gezellig ook.

Datum 08-03-2017

Door André Koot

Onderwerp Vaarbewijs 1

Reageer

Vorig jaar zomer al met veel plezier in één keer geslaagd dankzij het prettige uitleggen van Hans en de leuke gewenste interacties onderling. Hans nogmaals bedankt

Datum 04-02-2017

Door Michel Bosschaart

Onderwerp Cursus Vaarbewijs 1

Reageer

Hans bedankt voor de theorielessen en het delen van je praktijk ervaringen tijdens de cursus. In één keer geslaagd! Absolute aanrader! Grt Michel

Datum 06-12-2016

Door Jan Poot

Onderwerp Cursus Vaarbewijs 1

Reageer

Boek open, boek dicht. Dat was dus lange tijd niet de oplossing. Door de lessen van Hans Zijl kwam de leerstof tot leven. Zijn ervaring en anekdotes maakten de lessen leuk en samen met de gezellige cursusleden heb ik de vaarregels beter kunnen leren. Dat ik daarna in één keer slaagde, was volgens (mijn) verwachting. Een dikke aanrader om klassikaal dit te doen. Bedankt, Hans.

Datum 22-08-2016

Door Jacqueline Keijzer

Onderwerp Cursus vaarbewijs 1

Reageer

Ha Hans,
Bedankt voor je duidelijke en gezellige lessen. Met alleen het boek had ik het niet gered. Hierdoor ben ik in één keer geslaagd.

Datum 09-08-2016

Door Marlies Keijzer

Onderwerp Cursus vaarbewijs 1

Reageer

Naast het bestuderen van het boek en gebruik van de cd waren de cursus avonden erg zinvol. Je duidelijke uitleg en handige tips hebben er zeker voor gezorgd dat ik geslaagd ben. Bedankt en succes met je vaar opleidingen!