Heb je bij HaZet Vaaropleidingen een van de cursussen of een praktijktraining gevolgd?
Laat de bezoekers van de website weten wat je ervaringen bij ons zijn.

Gastenboek

Datum 01-12-2022

Door Elbert

Onderwerp Cursus vaarbewijs 1

Reageer

Het waren fijne avonden erg leerzaam.
Hans heeft handige tips en ezelsbruggetjes,
Legt het erg praktisch uit met tekeningen en spullen.
Hans bedankt voor de cursus!

Datum 13-11-2022

Door De Kaagse Boer

Onderwerp vaarbewijs 1

Reageer

Man met verstand, legt het duidelijk uit en kan de mensen goed bij de les houden.
Best gelopen Hans

Datum 26-05-2022

Door Koert

Onderwerp Basiscertificaat Marifonie

Reageer

In twee avonden door de theorie met aansluitend het examen. Zeer duidelijke uitleg met praktijk oefening met portofoons. Zeker een aanrader!

Datum 01-06-2022

Door E. Hermes

Onderwerp Basiscertificaat Marifonie

Reageer

Duidelijke uitleg en scheelt veel leeswerk. Tevens inzicht in wat nu belangrijk is om te weten voor het examen. Aanrader!

Datum 25-05-2022

Door Bas

Onderwerp Basiscertificaat Marifonie

Reageer

Door de training gaat het wel wat meer leven dan wanneer je enkel de kanalen leert. Ook de oefening met de porto's was leuk en van meerwaarde. Aanrader!

Datum 24-05-2022

Door Rob

Onderwerp Basiscertificaat Marifonie

Reageer

Een korte cursus waarin de te behandelen stof duidelijk uitgelegd wordt door Hans. Aangevuld met een aantal praktijkoefeningen. Zeer nuttig om de cursus te volgen.

Datum 11-05-2022

Door Inge Dekker

Onderwerp klein vaarbewijs 1

Reageer

10-5-2022 de cursus Klein Vaarbewijs 1 afgerond en in 1x geslaagd. Super trots. Zeker dankzij de cursus van 6 avonden van 2,5 uur. Hans, je geeft op een hele leuke, duidelijke en afwisselende manier hele handige tips over het varen op de Nederlandse wateren. Ik heb heel veel plezier beleefd aan de lessen en ik heb diverse tips kunnen gebruiken tijdens het examen. Hans, ontzettend bedankt. Ik kan iedereen die interesse heeft in varen deze cursus van harte aanbevelen. De lesstof is onontbeerlijk voor veiligheid en ontspannen plezier op het water. De handige praktische tips zullen hierbij heel goed helpen.

Datum 28-04-2022

Door Barry

Onderwerp Cursus kbv1

Reageer

6 lessen gevolgd en er zeer van genoten! In de cursus leer je alles wat je moet weten zeker de moeite waard om te proberen.

Datum 04-05-2022

Door Loek

Onderwerp Re:Cursus kbv1 én cursus Marifonie

Reageer

Ik heb bij Hans de cursus KVB1 en de cursus Marifonie gedaan. Voor beide examens in 1 keer geslaagd. De cursus avonden (en in het geval van de cursus voor marifoon bewijs de dag) waren zeer aangenaam. Als iemand dingen zó goed kan uitleggen, dan is het dus telkens weer een leuke avond(dag). Ik kan een ieder aanraden om bij Hazet de cursus te volgens want de uitleg is super.
Bedankt Hans!

Datum 03-03-2022

Door Willem

Onderwerp Cursus vaarbewijs 1

Reageer

Wat een fijne uitleg elke x weer en het ook zo goed overbrengen naar ons toe. Super veel kennis overgebracht. Ik ben daarom ook geslaagd in 1x danku Hans